Tussen de Schappen

Tussen de Schappen

David is vulploegleider van ALP-Markt hij wilt graag manager worden maar tegelijkertijd niet de 'vriendschap' met zijn personeel op het spel zetten..
100%
€5.010
out of €5.000
Project is closed.
69
sponsors

About the project

Director:

Thomas Nauw

Producer:

Tanja Engelen

Category:

TV

Language:

Dutch

Deadline:

03-05-2014

Supporters:

69 supporters

Ask the filmmaker a question
"Tussen de Schappen van een supermarkt speelt zich meer af dan je op het eerste gezicht zou zeggen"
- Thomas Nauw


Synopsis
Een documentaire filmcrew die een item maakt over succesvolle buurtsupermarkten, volgt de dagelijkse bezigheden van een aantal merkwaardige werknemers in buurtsupermarkt de ALP Markt, die zichzelf vaak in hilarische situaties wringen. Ondertussen hebben ze te maken met een overenthousiaste maar onbekwame vulploegleider die probeert hun nieuwe supermarktmanager te worden.     

 De crew volgt David, een 44-jarige wat naïeve, goedlachse vulploegleider, die hoopt binnenkort te promoveren tot supermarktmanager. Deze functie is zojuist open gekomen doordat de huidige manager een ongeluk heeft gekregen, per ongeluk veroorzaakt door David.

 David stelt zichzelf op als een leuke, ervaren en alwetende vulploegleider, die als een soort mentor over zijn personeel waakt. Het personeel ziet David echter als een onbekwame, over-ambitieuze aandachtvrager die alles precies verkeerd doet. Als David te horen krijgt dat vulploegmedewerker Kevin manager kan worden, raakt David in de put. Zelfs zijn moeder komt hem troosten. Via haar komt de crew erachter dat David eigenlijk gewoon heel graag vrienden wil hebben en die hoopt te krijgen als hij meer aanzien krijgt

Kevin, de schoonzoon van de winkeleigenaar, slaat het aanbod om manager te worden af. Hij geeft als reden dat hij zichzelf nog te onervaren vindt, maar zijn beste maatje, de mooie caissière Jessica, weet dat Kevin gewoon niet goed weet wat hij met zijn leven wil.

Kevin is een getalenteerde jongen maar vult zijn tijd liever met practical jokes uithalen en mooie meisjes nakijken. Vooral zijn collega Adam is vaak het doelwit doordat hij een wat achterdochtige jongen is met een vreemde fascinatie voor de Chineze cultuur. Als Kevin hem dan weer eens pest wordt Adam kwaad. Kevin vraagt of Adam zo omgaat met zijn nieuwe baas en Adam gelooft zijn oren niet: Kevin de nieuwe baas?! Kevin laat merken dat hij een grapje maakt maar Adam onthoud dit

Dan komt Adam David tegen. Hij lucht zijn hart bij David en zegt dat hij er niet aan moet denken dat Kevin de nieuwe manager wordt. David begrijpt dat hij als hij het goed speelt, hij misschien toch nog kans maakt manager te worden.

Ondertussen heeft Jessica het zwaar. Ze heeft nog niet zo lang geleden gebroken met haar vriend en is daar duidelijk nog niet overheen. Als ze Kevin dan in de kantine tegenkomt, hoopt ze een luisterend oor te hebben gevonden, maar haar beste maatje lijkt niet eens door te hebben dat Jessica verdrietig is. Als Jessica dan een paar uur later naar hem uitvalt doordat hij ervoor gezorgd heeft dat David ook zijn bondgenoot Adam kwijtraakt, beseft Kevin dat hij verkeerd bezig is. Hij probeert David op te vrolijken en belooft David te helpen om tijdelijk een grotere verantwoording te geven in de winkel, totdat er een echte vervanger is gevonden.

David denkt eindelijk zijn doel te hebben bereikt en is trots om niet alleen vrienden te hebben gemaakt, maar ook een aanzienlijke positie binnen de supermarkt te hebben gekregen. Hij beseft niet dat dit een tijdelijk behaalde positie is.

Cast and crew

 

Regisseur                     Thomas Nauw
Producent                    Tanja Engelen
Cameraman                 Ivo Prins
Cameraman                 Ronald Huyskens
Graphics/Edit               Jorge Froberg
Scenario                       Kim van Noord
Productie-assistent      Kelly Bergsma, Dave Buwalda
Opname leiding           Merijn Scholte, Julian Cleton
Gaffer                          Stan Widdershoven
Geluid                          Ravian de Vries
Visagie                         Nikki Tempelaars, Gabrielle Sussenbach

 

Comments

Updates

Nieuwe acteurs en WK actie!
22 April 2014 16:23
Door Tanja
WK Actie Tussen de Schappen!

Het WK komt er weer aan en daarom hebben wij een waanzinnige actie bedacht!
Bij een donatie van miniaal EU10,- maak jij kans op twee kaarten voor de WK oefenwedstrijd Nederland - Equador in de Amsterdam Arena. Scherpe actie voor altijd lage prijzen dus! De actie loopt t/m 23 april 14:00. Waar wacht je nog op?!

 http://vimeo.com/92241847

18 April 2014 10:59
Door Tanja
0 2